Expatverzekeringen

Expatverzekeringen

Expatverzekering: goed verzekerd in het buitenland

Vertrekt u binnenkort als expat tijdelijk of permanent naar het buitenland om daar te wonen en te werken? Dan zijn er een aantal belangrijke zaken wat betreft buitenlandverzekeringen waar u rekening mee dient te houden. Lees hier meer over een expatverzekering.

Bij vertrek naar het buitenland vervalt uw Europese zorgverzekering, omdat u zich uitschrijft bij uw Nederlandse gemeente. Daarnaast vervallen ook meestal de andere gebruikelijke verzekeringen, als reisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Vervelend, want u wilt natuurlijk ook in het buitenland goed verzekerd zijn tegen bijvoorbeeld hoge ziektekosten en zodoende financiële risico’s vermijden.

Expatverzekering

Advies over uw expatverzekering

Van Niekerk Financiële Planning is gespecialiseerd in het helpen van expats (maar natuurlijk ook werkgevers) bij het inzichtelijk maken van de mogelijke buitenlandverzekeringen en het maken van een passende keuze. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Expat Pakket, een pakket waarbij u als expat altijd goed verzekerd bent in het buitenland. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw uitzending. Of u zich nou als expat huisvest in Dubai, Mumbai, Hongkong, China of Amerika. De verzekeringen binnen het verzekeringspakket van Van Niekerk Financiële Planning gelden in alle landen.

Keuze Expat Pakket - expatverzekering

Met het Expat Pakket beschikt u altijd over goede buitenlandverzekeringen. U kunt kiezen uit negen verschillende dekkingen, waarvan SOS Hulpverlening standaard is opgenomen in elk pakket:

  • SOS Hulpverlening/repatriëring buitenland
  • Ziektekosten buitenland
  • Arbeidsongeschiktheid buitenland
  • Doorlopende reisbagageverzekering
  • Rechtsbijstand buitenland
  • Inboedelverzekering buitenland
  • Ongevallenverzekering buitenland
  • Aansprakelijkheid voor particulieren in het buitenland
  • Tandartskosten verzekering in het buitenland

Wilt u ook goed verzekerd aan uw expat-ervaring beginnen? Bereken dan hier de kosten van uw expatverzekering en sluit de verzekering direct af.

Geen tijd om alle buitenlandverzekeringen te vergelijken en formulieren in te vullen?

Leg dan uw situatie vrijblijvend voor aan Van Niekerk Financiële Planning. Wij helpen u razendsnel aan de meest geschikte expatverzekering.

Neem vrijblijvend contact op