Financiële planning

Financiële planning

Financiële planning: het inzichtelijk maken van uw doelen en de financiële gevolgen hiervan

U heeft ongetwijfeld ideeën over de toekomst. Grootste plannen voor later die gevolgen hebben voor uw financiën nu en voor later. Misschien wilt u wel een huis in het buitenland of een luxe camper kopen. Of zou u graag uw woning hebben afbetaald voordat u met pensioen gaat. Of wilt u wellicht eerder stoppen met werken?

Wat uw wens ook is, het inzichtelijk maken van uw doelen en de financiële gevolgen hiervan, geven rust en zorgt ervoor dat u zich zorgeloos kunt verheugen op de toekomst.

Financiele planning

Financiële planning bij VNFP

Van Niekerk Financiële Planning biedt u met de financiële planning de oplossing voor uw toekomstplannen. De planning is een middel om uw financiële toekomst dusdanig in te richten, dat u later kunt doen wat u belangrijk vindt. Of dit nou om privéwensen gaat, zakelijke wensen of beide. Van Niekerk Financiële Planning biedt onafhankelijk en deskundig financieel advies aan particulieren en ondernemers. Altijd eerlijk en objectief.

Hartstikke handig natuurlijk, zo’n financiële planning. Maar hoe gaat dat in zijn werk?
Simpel. Om een financiële planning op te kunnen stellen, volgen wij de volgende stappen:

  1. We bekijken en bespreken uw financiële gegevens;
  2. We bespreken uw wensen, doelen en behoeften;
  3. Het aandragen van oplossingen om uw doelen te realiseren;
  4. Het geven van persoonlijk advies en (indien nodig) het inschakelen van specialisten op een bepaald deelgebied (accountant, fiscalist, notaris, advocaat of bank).

Natuurlijk hebben (onverwachte) veranderingen tijdens uw leven invloed op uw financiële planning. Om ervoor te zorgen dat uw planning altijd naar wens is, toetsen wij deze regelmatig aan de hand van uw actuele situatie.

Wilt u ook graag uw wensen en behoeften in de toekomst realiseren?
Laat Van Niekerk Financiële Planning dan uw financiële planning opstellen.

Bekijk hier een voorbeeldrapport

Neem contact op