Over mij

Over Mij

Mijn motto

Mensen helpen door het inzichtelijk maken en bieden van passende oplossingen voor hun financiële uitdagingen, zodat zij vol vertrouwen en zonder zorgen naar de toekomst kunnen kijken. Dat is mijn drijfveer.”

Bij Van Niekerk Financiële Planning wordt geen waarde gehecht aan chique kantoorruimtes of dure maatpakken. Wel aan gewoon goed, deskundig advies. Advies waar u mee uit de voeten kunt en waardoor u met een goed gevoel naar de toekomst kijkt. In welke levensfase u zich ook bevindt.

Altijd een financieel adviseur bij de hand

Als klant van Van Niekerk Financiële Planning heeft u altijd een financieel adviseur bij de hand. Een persoon waarmee u op een informele, laagdrempelige manier kunt communiceren. Iemand die altijd bereikbaar is en in begrijpelijke taal uw vragen beantwoord en financiële oplossingen biedt.

Ruime ervaring

Voordat ik in 2012 voor mijzelf begon onder de naam Van Niekerk Financiële Planning (VNFP) heb ik onder andere gewerkt bij Nationale-Nederlanden en Van Niekerk & Van Parijs. Ik heb inmiddels al ruim 20 jaar ervaring in de financiële advieswereld. Uiteraard ben ik aangesloten bij de Branchevereniging de Vereniging van Financiële Planners.

Benieuwd naar mijn dienstverlening?

Bekijk al mijn diensten


Liever direct een financiële situatie voorleggen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Kent u LEF? LEF is een fantastisch lesprogramma dat ervoor zorgt dat jongeren financieel bewuster worden. Als gastdocent draag ik de stichting een warm hart toe. Meer weten? Bezoek dan www.lefnet.nl.